support-pyetje

Posted on: Tue, 02/19/2019 - 15:36 By: olger.melica
Permes ketij kodi ti mund te ftosh te gjithe miqte e tu te shkarkojne dhe regjitrohen ne aplikacionin JUth duke perdorur kodin tend.
Mund ta shperndash nepermjet kanalit tend te preferuar (SMS, WhatsApp, Facebook etj) dhe per 10 shoket e pare qe regjistrohen ne aplikacion me kodin tend,
ti dhe shoku yt perfitoni kupona me zbritje 100 Leke per paketa ne GigaCube.
Po, por nese e blen ne Juth app ti e perfiton me ulje nese ke kupon te vlefshem.
Kuponat mund te perdoren per blerje pakete javore ose mujore ne GigaCube vetem ne aplikacionin JUth.
Ne dyqan mund te aktivizosh oferten qe ke ruajtur ne app shume thjeshte por nuk mund te aplikosh kuponat (nese ke kupona aktiv).
Me Share to Win mund te vazhdosh te dergosh ftesa dhe ftosh miqte e tu te regjistrohe.
Dergimi I ftesave nuk ka nje kohe skadimi.
Sa me shume miq te regjistruar nga ftesa jote aq me shume GB perfiton, ashtu sic tregohet ne grafik mund te fitosh deri ne 199GB.
Per te marre gomen rezerve ti duhet te kesh aktive nje pakete mujore standarte ose ne GigaCube. Gjithashtu per nje pakete mujore ti mund ta marresh vetem nje here gomen reserve.
VCoins i perdor per te blere GB ne GigaMarket ose produkte ne loje.
Ne Giga Market ke mundesi te perzgjedhesh produktin qe deshiron duke kerkuar cmimin me te mire.
Sa i perket pikeve, ato te ndihmojne te renditesh ne listen e fituesve per te cilet rezervojme bonuse dhe surpriza cdo muaj.
Ti mund te hedhesh ne shitje vetem MB te mbetur nga paketa jote mujore standarte apo GigaCube.
Cmimin e vendos ti duke konsideruar cmimin minimal dhe maksimal te tregut.
Miqte e etiketuar do te njoftohen per produktin tend ne treg.
Etiketimi i miqve te ndihmon ne shitjen e produktit tend.
Nese ata blejne MB e tua ti perfiton VCoin te cilat i grumbullon per te blere paketa me MB ne GigaMarket ne cdo kohe ne Juth app.
Sigurisht, nese produkti yt nuk eshte shitur ende, ti mund ta heqesh nga tregu duke e anulluar nga Gigamarket dhe ato MB kthehen ne balancen tende.
MB e rimarra kane vlefshmerine e paketes mujore aktuale.
Produkti qendron ne treg persakohe paketa jote mujore eshte active.
Kur afati i perdorimit te paketes mujore perfundon, produkti iken nga tregu dhe sasia e MB humbet.
Nese produkti nuk shitet dhe paketa jote mujore perfundon ai hiqet nga treguMB humbasin.
Ne cdo moment ti mund ta anullosh produktin dhe sasia e MB kthehet ne balancen tende.
10% e vleres se produktin tend do te shkoje per bamiresi per kauza te ndryshme cdo muaj.
Te gjithe bashke mund te ndihmojme shume.