share-to-win

Posted on: Thu, 02/14/2019 - 18:00 By: olger.melica
 

Do të dish sekretin si të fitosh kupona dhe plot deri në 199GB përmes programit Share to win?

1. Ndaj kodin tënd unik nga Share to Win me miqtë e tu përmes JUTH app në kanalin tënd të preferuar.
2. Pasi miku yt regjistrohet në aplikacion duke perdorur kodin tënd referues, të dy ju përfitoni kupon me vlerë 100 Lekë zbritje.
3. Për 10 miqtë e parë që regjistrohen në aplikacion duke përdorur kodin tënd referues, ju përfitoni të dy kupona me 100 Leke zbritje, që mund ti përdorni për cdo aktivizim pakete në GigaCube. Por nuk përfundon këtu 😉
4. Vazhdo të ftosh miq të tjerë për të plotësuar progresin tënd dhe për të fituar deri në 199GB.

Sa më shumë ftesa, më shumë shpërblime:
♦Për 10 miq të regjistruar - ti përfiton 3GB internet bonus të vlefshëm për 1 javë
♦Për 20 miq të regjistruar - ti përfiton 8GB internet bonus të vlefshëm për 1 javë
♦Për 30 miq të regjistruar - ti përfiton 22GB internet bonus të vlefshëm për 1 javë
♦Për 50 miq të regjistruar - ti përfiton 55GB internet bonus të vlefshëm për 30 ditë
♦Për 100 miq të regjistruar - ti përfiton 111GB internet bonus të vlefshëm për 30 ditë

download