pupthi

Posted on: Thu, 01/31/2019 - 10:06 By: olger.melica
pupthi

Luaj PUPTHI derisa të lodhesh, garo me miqtë e tu,
siguro renditje të lartë, mblidh sa më shumë MB
që të përfitosh shumë më shumë në JUTH!

Çdo muaj ti garon me miqtë e tu për rezultatin më të lartë
dhe lojtarët më të mirë do të shpërblehen nga Juth.
Gara do të bëhet shumë e fortë…

android