njoftim

Posted on: Wed, 02/06/2019 - 17:57 By: olger.melica

Vodafone Albania do të ofrojë paketat e reja 30 ditore GigaCube per klientet me parapagese JUTH

20 Janar 2020

Të nderuar klient, nga data 20 Shkurt 2020, Vodafone Albania do të ofrojë paketat e reja GigaCube 30 ditore per klientet me parapagese JUTH. Më poshtë do të gjeni njësitë për paketat e reja.

Kombinimi Mujor GigaCube 1: 7GB + 500 minuta kombetare + 500 SMS kombetare+ 10GB Combo Pass per vetem 1,700 leke e vlefshme per 30 dite.
Kombinimi Mujor GigaCube 2: 7GB + 1,000 minuta kombetare + 1,000 SMS kombetare+ 10GB Combo Pass per vetem 1,800 leke e vlefshme per 30 dite.
Kombinimi Mujor GigaCube 3: 7GB + 2,000 minuta kombetare + 2,000 SMS kombetare+ 10GB Combo Pass per vetem 1,900 leke e vlefshme per 30 dite.
Kombinimi Mujor GigaCube 4: 10GB + 500 minuta kombetare + 500 SMS kombetare+ 10GB Combo Pass per vetem 2,000 leke e vlefshme per 30 dite.
Kombinimi Mujor GigaCube 5: 10GB + 1,000 minuta kombetare + 1,000 SMS kombetare+ 10GB Combo Pass per vetem 2,100 leke e vlefshme per 30 dite.
Kombinimi Mujor GigaCube 6: 10GB + 2,000 minuta kombetare + 2,000 SMS kombetare+ 10GB Combo Pass per vetem 2,200 leke e vlefshme per 30 dite.
Kombinimi Mujor GigaCube 7: 15GB + 500 minuta kombetare + 500 SMS kombetare+ 10GB Combo Pass per vetem 2,300 leke e vlefshme per 30 dite.
Kombinimi Mujor GigaCube 8: 15GB + 1,000 minuta kombetare + 1,000 SMS kombetare+ 10GB Combo Pass per vetem 2,400 leke e vlefshme per 30 dite.
Kombinimi Mujor GigaCube 9: 15GB + 2,000 minuta kombetare + 2,000 SMS kombetare+ 10GB Combo Pass per vetem 2,500 leke e vlefshme per 30 dite.

* 10GB Combo Pass perfshin 10GB internet te perdorshem ne WhatsApp, Viber, Messenger, Facebook, Instagram dhe Pinterest

Nga data 20 Shkurt paketat e vjetra GigaCube nuk do të ofrohen më. Klientet që do të kenë një pakete të vjetër aktive do të mund ta perdorin atë deri në përfundim të vlefshmërisë së paketës.