gigacube

Posted on: Thu, 01/31/2019 - 11:57 By: olger.melica

VODAFONE MORE ESHTE PROGRAMI QE SHPERBLEN TE GJITHE KLIENTET JUTH, BAZUAR NE VITET QE ATO JANE PJESE E VODAFONE. PROGRAMI U OFRON KLIENTEVE SURPRIZA TE PERSHTATURA SIPAS NEVOJAVE, DHE NJE KATALOG TE GJERE ME OFERTA EKSKLUZIVE VETEM PER KLIENTET JUTH.

REGJISTRIMI NE "VODAFONE MORE" ESHTE AUTOMATIK

VETEM SE JE JUTH, TI SHPERBLEHESH!

ME VODAFONE MORE TI PERFITON VCOINS PER TE GJITHA VEPRIMET QE KRYEN SI:

RIMBUSHJA

BLERJA E PAKETAVE

PLOTESIMI I SFIDAVE NE JUTH APP

Por mbi te gjitha ti fiton vcoins per vitet e shpenzuar me ne

Si ti perdore vcoins?

Vcoins e mbledhur mund ti shpenzosh ne katalogun e gjere te partnereve tane me besnik,
dhe jo vetem. hyr tani ne juth app dhe zbulo kuponat qe te pershtaten me mire ty

Pushime
Përfito 10% ulje eksluzive në paketat turistike mbi 5 ditë.
Përfito 300 lekë zbritje nga vlera totale e udhëtimeve ditore.
Përfito 1000 lekë ulje nga vlera totale e udhëtimeve të fundjavës, 2-3 ditë.
Përfito 3000 lekë ulje nga vlera totale e tureve, 4 deri në 10 ditore.
10% ulje për çdo hotel dhe paketë të publikuar nga agjensia.
Përfto 10 Euro ulje në biletat e publikuara nga agjensia.
Përfito 350 euro ulje në udhëtimin tënd të rradhës. Vlera totale e udhëtimit duhet të jetë të paktën 1.500 euro.
Përfito 150 euro ulje në udhëtimin tënd të rradhës. Vlera totale e udhëtimit duhet të jetë të paktën 1.500 euro.
VODAFONE
Përfito 2GB të vlefshme për 7 ditë.
Përfito 1GB e vlefshme për 7 ditë.
Përfito 300 minuta të vlefshme për 7 ditë.
ARGETIM
10% ulje në faturën totale.
10% ulje në faturën totale, promocioni përfshin të gjithë produktet përveç Konsole (si prsh XBOX) si dhe transportin falas në të gjithë Shqipërinë.
Paguaj 1 biletë dhe merr të dytën falas cdo ditë të javës, duke përjashtuar pre-premierat dhe vendet VIP.
Një lojë falas vetëm për ty.
Paguaj 1 merr të dytën falas çdo ditë të javës pranë Ring Center.
Paguaj për një lojë dhe merr të dytën falas. Kujdes rezervoni më përpara!
sherbime
Përfito 100 lekë ulje nëse udhëtimi kushton mbi 500 leke. Telefono në 08005555.
Përfito 10% ulje në sigurimin e detyrueshëm i mjeteve motorrike (TPL).
Përfito 20% ulje në sigurimin KASKO te automjeteve.
Përfito 20% ulje në sigurimin e shëndetit në udhëtim.
Përfito 20% ulje në sigurimin e pronës.
Përfito 10% ulje në sigurimin e aksidenteve personale.
shendet
Përfito seancën testuese për vetëm 800 lekë.
Përfito 10% ulje në abonimin 3 mujor.
Përfito 10% ulje në abonimin 6 mujor.
Përfito 10% ulje në abonimin 12 mujor.
Paguaj 1 merr të dytën falas çdo ditë të javës pranë Ring Center.
Përfito 20% ulje abonimin 3 mujor në Fit Express pranë Ring Center.
Përfito 20% ulje abonimin 6 mujor në Fit Express pranë Ring Center.
Përfito 20% ulje abonimin 12 mujor në Fit Express pranë Ring Center.
mode
Përfito 20% ulje në faturën totale.
ushqim
Bli një kafe dhe merr të dytën falas. Promocioni është i vlefshëm vetëm për produktet e kafesë. Përjashtohen produktet që nuk janë Mon Cheri.
Për çdo yogurt të blerë, ti merr të dytin me vetëm një shije FALAS. E vlefshme nga e hëna në të premte. Përjashtohet Yogurteria në Durrës.
Përfito 10% ulje në faturën totale për blerjet mbi 5.000 lekë në të gjitha pikat SPAR, duke përjashtuar produktet që janë në ofertë.
Përfito 10% ulje në faturën totale.
Kushte&Terma