happy

Posted on: Wed, 01/30/2019 - 15:42 By: olger.melica
happy

HAPPY

AVENTURË - SPORT

GO KART KARTODROM 3

• Paguaj për një lojë dhe merr të dytën falas

Kujdes rezervoni më përpara

android

KAFE - RESTORANT

MON CHERI

• Bli një kafe dhe merr të dytën falas. Promocioni
është eksluziv vetëm për kafe dhe nuk përfshihen
Cigare, ushqime apo produkte që nuk janë të Mon Cheri

YOUGURTERIA

• Për çdo yougurt të blerë, ti merr të dytin me vetëm një
shije FALAS. Ofertë e vlefshme nga e Hëna në të Premte

PROPER PIZZA

• Kupon me Vlerë 200 lekë

Kuponi mund të përdoret në rastet kur fatura me vlerë në Pizza e kalon vlerën 800 ALL

android

UDHËTIM

AR & LO

• 10% ulje ekskluzive në paketat turistike mbi 5 ditë

DISCOVER ALBANIA

• Kupon me Vlerë 300 lekë i vlefshëm për tu zbritur nga
vlera totale e udhëtimeve ditore
• Kupon me Vlerë 1000 lekë i vlefshëm për tu zbritur nga
vlera totale e udhëtimeve të fundjavës, 2-3 ditë
• Kupon me Vlerë 3000 lekë i vlefshëm për tu zbritur nga
vlera totale e tureve, 4 deri në 10 ditore.

JONA TRAVEL

• 10% ulje për çdo hotel dhe paketë të publikuar
• Kupon me Vlerë 10 EURO vetëm për biletë të publikuar

android

LIFESTYLE

ADRION

• 10% ulje në faturën totale

ALBAGAME

• 10% ulje në faturën totale, promocioni përfshin të gjithë
produktet përveç Konsole(si prsh XBOX) si dhe transportin
falas në të gjithë Shqipërinë

CINEPLEXX

• Paguaj një biletë, merr të dytën falas çdo ditë të javës

LIGHT STRIKE

• Një lojë falas

GLOBE

• 1.5% ulje në Globe për produkte specifike nëse rimbush online
deri në 999 lekë
• 10% ulje në Globe për produkte specifike nëse rimbush online
nga 1000 lekë deri në 1999 lekë
• 15% ulje në Globe për produkte specifike nëse rimbush online
mbi 2000 lekë

android