app

Posted on: Thu, 01/10/2019 - 15:54 By: olger.melica

Ti je i ri. Përdor JUTH App!

Si pjesë e komunitetit JUTH, ti mund:

- të ftosh miqtë e tu me Share to Win dhe të fitosh deri në 199 GB!
- të krijosh paketën tënde me GigaCube
- të blesh dhe të shesësh njësi komunikimi në GigaMarket
- të hysh në evente ekskluzive me JUTH Pass
- të përfitosh super oferta me kupona Happy
- të fitosh VCoins duke luajtur lojën Pupthi , të cilat mund ti përdorësh në GigaMarket

Ky nuk është një app i zakonshëm.

JUTH App është porta e mundësive që të marrësh atë që të duhet,
kurdo që të duhet!Nëse do të bëhesh pjesë e JUTH:
- Shkarko aplikacionin JUTH në Play Store ose App Store
- Vendos numrin tënd Vodafone me parapagesë
- Regjistrohu nepërmjet llogarisë tënde në Facebook
Kërko të renë. Mundësitë janë pafund me JUTH App. Guxo.

download