Juth

Porta e mundësive të reja. Dedikuar të rinjve!

Zbulo më shumë

 

Ndiq pasionet, gjithçka po të pret.
JUTH Pass është aksesi yt për
momente të paharrueshme.

LUAJ. ARGËTOHU. MBLIDH MB
DHE GARO ME MIQTË

Asnjë KB nuk humbet në JUTH
App! Ti vendos për vlerën e tij.
Tregto produkte në GigaMarket...

 

Më mire se ti nuk e krijon
askush paketën që të duhet!

Për çdo pyetje apo sugjerime zgjidh një nga mënyrat e mëposhtme të kontaktit ose na shkruaj në juthsuport@vodafone.com

...ose telefono falas 140 për më shumë info rreth JUTH app ose për tu lidhur me agjentët digjital

KUSHTE & AFATE | RREGULLORE E PRIVATESISE

© 2019 JUTH by VODAFONE